Small Press / Artist Alley

Dragon stuffed toy

Creators Valley

Creators Valley is een plek waar alle creators samenkomen. Er is niet alleen plek voor de al gevestigde namen of opkomende talenten maar ook voor de beginnende creatievelingen die hun eerste stappen zetten met eigen werken.

Small Press en artists kunnen niet alleen hun eigen originele werken en schetsen promoten maar ook prints, boeken, comics, kaarten, badges en andere merchandise met eigen art

De uitgenodigde gasten uit de industrie zullen in het hart hiervan zitten en eromheen zal jij plaats nemen.

Boeken & betalen

Voor meer informatie en om een tafel te boeken, stuur een mail naar Dutch-exhibitors@showmastersevents.com

Houd er rekening mee dat je mogelijk wordt gevraagd om enkele voorbeelden van je werk op te sturen om ervoor te zorgen dat je in aanmerking komt.

Prijs

Staanplaats 2 x 2 mtr in Creators Valley

2 stoelen

Geen tafelkleed

1 exhibitorband

€ 100 incl. btw

 

        Info

  • De ruimte in Creators Valley is exclusief voor artists, illustratoren, comic creators en onafhankelijke comic of boek publishers.
  • Boekingen voor Creators Valley werkt op basis van volgorde van binnenkomst. Er is een gelimiteerde aantal plaatsen hiervoor beschikbaar.
  • Displays mogen niet hoger dan 2 meter zijn. Als je groter of meer uitgebreidere displays gaat gebruiken, is het beter om een retailer ruimte te nemen.
  • Stroom is niet beschikbaar en de tafels kunnen zich in dubbele rijen bevinden.
  • Bij een Creators Valley boeking zit een toegangsbandje met de mogelijkheid om met korting een extra bandje te kopen. Deze worden alleen uitgegeven aan de creator die op de aanmeldformulier staat.
  • Tenzij het wordt vervangen door een van bovenstaande regels, zijn alle boekingen onderheven aan de Standard Terms and Conditions.
  • Creative Valley tafelruimte is voor de duratie van het evenement (2 dagen). Er wordt verwacht dat de creators tijdens de hele evenement aanwezig zijn.
  • Setup moet van tevoren gedaan worden zoals beschreven in de exhibitor informatiepakket.
  • We bieden geen plattegrond, maar er wordt rekening gehouden met eventuele locatieverzoeken en we zullen ons best doen om hier in te voorzien.
  • Je zal maximaal 2 weken voor het evenement een informatiepakket via de mail ontvangen.

Hier zal alle informatie instaan dat nog niet beschikbaar was tot die tijd. (wees er zeker van dat je de juist e-mailadres doorgeeft tijdens het boeken om er zeker van te zijn dat je dit ontvangt)